Covid-19, aflysning og flytning af arrangementer - Men With Manners
1270
post-template-default,single,single-post,postid-1270,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,cookies-not-set,tribe-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Covid-19, aflysning og flytning af arrangementer

Udbruddet af Covid-19 og de restriktionerne og tiltag, der bliver foretaget af den danske regering rammer hårdt på underholdningsbranchen. Dette betyder at mange vil opleve ubehag i at skulle afholde deres arrangementer og har underskrevet kontrakt med bla. musikere. MWM oplever allerede nu en massiv forespørgsel på at flytte arrangementer der per dags dato ligger inden august 2020. Dette respekterer vi selvfølgelig og vil meget gerne hjælpe en evt. arrangør eller kunde med et godt udfald. Derfor opfordrer vi alle vores kunder at kontakte vores bookingansvarlige, Jesper Peffe Leonhard enten pr. telefon (+45) 60 24 43 59  eller mail musik@menwithmanners.dk.

Vi forstår Jer selvfølgelig og håber at vi på den anden side af Covid-19 vil opleve mange flere gode arrangementer, som dem vi allerede havde i kalenderen for 2020.

Pas godt på jer selv hinanden, og følg nu de 5 gode råd fra Sundhedsstyrelsen https://www.sst.dk/da/corona