Bandet - Men With Manners
Opstartet i februar 2004. Men With Manners leverer musik i høj kvalitet og har altid gæsterne og den gode stemning i fokus. Bandet består af: Aron Lena, Torben Christensen, Jesper Peffe Leonhard og Rasmus Holt.
Om bandet, medlemmer, historie, musikgenre
137
page-template-default,page,page-id-137,page-parent,bridge-core-3.0.1,tribe-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Bandet

Kort fortalt. Bandet blev opstartet i februar 2004 og siden dengang, er der er siden sket et par udskiftninger i truppen. Men With Manners leverer musik i høj kvalitet og har altid gæsterne og den gode stemning i fokus. Bandet leverer musikalske oplevelser til alle typer af arrangementer lige fra mindre caféjobs til større hal- og teltarrangementer.

 

Bandet spiller den bedste blanding fra de musikalske hits tilbage fra 60’erne og frem til i dag hvilket sikrer musik til enhver gæst og fest. Deres musikglæde er stor hvilket tydeligt mærkes på deres energiske engagement og deres lyst for, at festen bliver en succes.

 

Men With Manners består af følgende medlemmer: Torben Christensen, Aron Lena, Jesper “Peffe” Leonhard og Rasmus Holt, der hver især har tilbagelagt mange år på de danske landeveje for at spille musik.

Torben
Torben Christensen
Basist & Vokal
Aron
Aron Lena
Guitarist & Vokal
Peffe
Jesper 'Peffe' Leonhard
Trommer
Rasmus
Rasmus Holt
Pianist

Men With Manners har et kæmpe musikalsk repertoire med over 300 sange i bagagen. Da ikke alle sange kan spilles til hver fest, stræber gruppen på at tilrettelægge hits passende til netop jeres fest. Er du interesseret i at se et udpluk af, hvad gruppen har at tilbyde, er der her et eksempel på følgende: Upluk af hits.