Bandet - Men With Manners
Opstartet i februar 2004. Men With Manners leverer musik i høj kvalitet og har altid gæsterne og den gode stemning i fokus. Bandet består af: Aron Lena, Torben Christensen, Jesper Peffe Leonhard og Rasmus Holt.
Om bandet, medlemmer, historie, musikgenre
137
page-template-default,page,page-id-137,page-parent,bridge-core-3.2.0,cookies-not-set,tribe-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Bandet

Men With Manners er et musikalsk kollektiv, der blev dannet i februar 2004. Siden da har bandet gennemgået enkelte ændringer i bestanden, men har altid fokuseret på at levere højkvalitetsmusik og skabe en positiv og underholdende atmosfære for deres publikum.

 

Med et omfattende musikalsk repertoire, der spænder over fem årtier, har Men With Manners ekspertisen til at optræde ved en bred vifte af arrangementer, lige fra intime cafékoncerter til store koncerter i haller og telte.

 

Bandet består af dygtige musikere, herunder Torben Christensen, Aron Lena, Jesper “Peffe” Leonhard og Rasmus Holt, alle med mange års erfaring inden for den danske musikscene. Bandmedlemmernes passion for musik er tydelig i deres energi og engagement på scenen, og de arbejder hårdt for at sikre en vellykket fest for alle gæster.

dsc01216-4
Torben Christensen
Basist & Vokal
dsc01216-6
Aron Lena
Guitarist & Vokal
dsc01216-5
Jesper 'Peffe' Leonhard
Trommer
dsc01216-3
Rasmus Holt
Pianist

Med et enormt musikalsk repertoire på over 300 sange, har Men With Manners et stort udvalg af musik til alle lejligheder. De tilpasser deres spilleliste til hvert enkelt arrangement for at sikre, at musikken passer til stemningen og publikummet.

 

Er du nysgerrig efter at se et udpluk af deres musikalske tilbud, kan du få et eksempel på følgende: Upluk af hits.