Bandet - Men With Manners
Opstartet i februar 2004. Men With Manners leverer musik i høj kvalitet og har altid gæsterne og den gode stemning i fokus. Bandet består af: Aron Lena, Torben Christensen, Jesper Peffe Leonhard og Rasmus Holt.
Om bandet, medlemmer, historie, musikgenre
137
page-template-default,page,page-id-137,page-parent,bridge-core-3.0.1,tribe-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,cookies-not-set

Bandet

Men With Manners er et musikalsk kollektiv, der blev dannet i februar 2004. Siden da har bandet gennemgået enkelte ændringer i bestanden, men har altid fokuseret på at levere højkvalitetsmusik og skabe en positiv og underholdende atmosfære for deres publikum.

 

Med et bredt udvalg af musik, der spænder over fem årtier, er Men With Manners egnede til at optræde ved enhver type arrangement, lige fra mindre caféjobs til store hal- og teltarrangementer.

 

Men With Manners består af Torben Christensen, Aron Lena, Jesper “Peffe” Leonhard og Rasmus Holt, hver med mange års erfaring på den danske musikscene. Bandmedlemmernes passion for musik er tydelig i deres energi og engagement på scenen, og de arbejder hårdt for at sikre en vellykket fest for alle gæster.

Torben
Torben Christensen
Basist & Vokal
Aron
Aron Lena
Guitarist & Vokal
Peffe
Jesper 'Peffe' Leonhard
Trommer
Rasmus
Rasmus Holt
Pianist

Med et enormt musikalsk repertoire på over 300 sange, har Men With Manners et stort udvalg af musik til alle lejligheder. De tilpasser deres spilleliste til hvert enkelt arrangement for at sikre, at musikken passer til stemningen og publikummet.

 

Er du nysgerrig efter at se et udpluk af deres musikalske tilbud, kan du få et eksempel på følgende: Upluk af hits.