Persondatapolitik - Men With Manners
1160
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-1160,bridge-core-3.2.0,cookies-not-set,tribe-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Persondatapolitik

Accept af politikken

Ved at acceptere vores persondatapolitik godkender du, at vi kan modtage, opbevare og bruge de oplysninger, du har sendt til os, i overensstemmelse med den angivne formål. Du bekræfter samtidig, at de indsendte oplysninger er korrekte og opdaterede, og at du har ret til at give os adgang til de fremsendte oplysninger. Hvis du accepterer persondatapolitikken på vegne af et barn eller en anden beskyttet person, bekræfter du også, at de øvrige vilkår i politikken gælder.

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger er information, der kan henføres til en person. Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi forskellige personlige oplysninger med dit samtykke. Dette kan omfatte oplysninger som dit unikke ID, tekniske data om din enhed, IP-adresse, geografisk placering, besøgte sider og interesser.

Hvis du giver dit samtykke, kan vi også indsamle oplysninger som dit navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette sker typisk ved oprettelse af en konto, foretagelse af et køb eller udfyldelse af en kontaktformular.

Sikkerhed
Vi tager beskyttelse af dine personoplysninger alvorligt og har implementeret sikkerhedsforanstaltninger samt indgået databehandleraftaler med tredjeparter for at sikre, at dine oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Disse foranstaltninger inkluderer tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte oplysningerne mod utilsigtet eller ulovlig tab, offentliggørelse, beskadigelse, forringelse eller misbrug.

 

Formål

Oplysningerne bruges også til at optimere vores tjenester og indhold. Vi kan også bruge dem til at sende dig information om vores virksomhed, nyheder, markedsføring og tilbud, hvis du har givet dit samtykke hertil.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, samt til at få udleveret de data, som vi har registreret om dig. Hvis det mod forventning skulle vise sig, at de oplysninger eller data, som vi behandler om dig, er urigtige, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod, at oplysningerne behandles. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Spørgsmål vedrørende vores behandling af personoplysninger kan rettes til vores databeskyttelsesrådgiver på den e-mailadresse, der er oplyst i vores persondatapolitik.

 

Cookies

Cookies på vores hjemmeside inkluderer indsamling af data om din adfærd og generel profilering. Vi bruger ikke disse data til at opbygge en detaljeret personprofil, men derimod til at få en generel forståelse af, hvem der bruger vores tjenester. Disse data kan også bruges af andre tjenester, som du bruger, til at tilpasse deres udvalg af sponsoreret indhold eller annoncer til dig baseret på din adfærd. Disse data muliggør også udviklingen af vores tjenester i retning af en mere brugerorienteret tjeneste.

Andre typer af cookies kan omfatte sikkerhedsudvidelser, der beskytter mod bot-angreb og bekræfter din identitet. Disse data er midlertidige og giver ikke detaljerede oplysninger om din person, men hjælper os med at estimere din placering i verden (for at forhindre udenlandske angreb), din IP-adresse og den enhed, du bruger til at besøge hjemmesiden.

 

Kontaktformular
Hvis du sender os oplysninger via en kontaktformular på hjemmesiden, vil vi kun bruge de indsendte data i det omfang, det er specificeret i kontaktformularen. Vi garanterer, at disse data ikke videregives til tredjeparter, medmindre andet er aftalt i forbindelse med den specifikke kontaktformular.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er relevante, eller formålet med indsamlingen af data er udløbet. Du har også mulighed for at anmode om at få dine data slettet eller udleveret. Det er dog kun muligt at få dataene slettet, hvis det ikke strider mod gældende lovgivning, der har forrang over persondataforordningen.

 

Ved kontakt over formular
Hvis du kontakter os via en kontaktformular på hjemmesiden, opbevarer vi de data, du sender til os (navn, e-mail, eventuelle andre personoplysninger) i op til 2 år. Bemærk venligst, at henvendelser muligvis kan blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelsestjeneste.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, herunder de annoncer, du modtager og eventuelt klikker på, din geografiske placering, køn og alderssegment, videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt og accepteret. Du kan se, hvilke tredjeparter der er involveret, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne bruges til målrettet annoncering, udvikling af vores tjenester og brugersikkerhed.

Vi bruger også en række tredjepartstjenester til at opbevare og behandle data. Disse tjenester behandler kun oplysningerne på vores vegne og bruger dem ikke til egne formål. De er også underlagt databehandleraftaler, der sikrer, at de behandler dataene i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke hertil. Vi bruger kun databehandlere i EU eller i lande, der kan tilbyde tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

 

Indsigt og klager

Hvis du har brugt vores kontaktformular eller har skrevet kommentarer, kan du anmode om en eksporteret fil med de personlige data, vi har om dig, herunder alle data, du har givet os. Du kan også anmode om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette omfatter ikke data, som vi er forpligtet til at opbevare af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige årsager. Anmodninger kan sendes til: kontakt@menwithmanners.dk. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

 

Ret til at få data udleveret

I henhold til gældende lovgivning har du ret til at få udleveret personspecifikke data fra os. For at gøre dette, kræves det, at vi har data om dig, der er tilstrækkeligt specifikke til at kunne forbinde dataene med dig som person. Vi vil derfor kontakte dig med nogle kriterier omkring dette data for at kunne udvælge og udlevere det til dig.

Udlevering af data vil ske inden for en rimelig tidsramme og uden unødvendige forsinkelser. Vi beder dig om forståelse for, at store mængder data kan tage lidt tid at indsamle og sikre, at det er korrekt, inden vi udleverer det til dig. Vi garanterer, at de data, vi udleverer, er korrekte, uændrede og i et læseligt format (ikke krypteret).

 

Datasikkerhed
Vi garanterer, at de personfølsomme data, vi besidder, behandles og opbevares efter de bedste og mest sikre metoder. Vi forpligter os også til at kontakte dig/jer, hvis vi har mistanke om en eventuel overtrædelse af din datasikkerhed, og vil træffe de nødvendige foranstaltninger for at begrænse omfanget og skaderne ved en eventuel brud på datasikkerheden.