Persondatapolitik | Men With Manners
1160
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-1160,cookies-not-set,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Persondatapolitik

Accept af politikken

Ved accept af vores persondatapolitik, godkender du at vi må få og opbevare det fremsendte data med det aftalte formål, at det fremsendte data er korrekt og nutidigt, og at du er myndig og har ret til at udlevere det fremsendte data til os. Hvis du godkender persondatapolitikken på vegne af dit børn, eller på en anden måde er værge for vedkommende, godkender du de andre punkter som er listet.

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer ved din accept. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, køb eller ved kontakt over en formular.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi har derudover også foranstaltninger på plads, såkaldte databehandleraftaler, med tredjeparter som måtte håndtere vores data. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, udbyder af hosting, udviklere af vores systemer, samt analyseværktøjer. Databehandleraftalerne sikrer dig som bruger, at vi garanterer at dine oplysninger bliver håndteret i krav med lovgivningen.

Formål

Vi indsamler, behandler og bevarer data med henblik på analyse, at kunne tilbyde dig en service, eller i forbindelse med et køb på vores website hvor vi skal kunne bruge dine oplysninger i forbindelse med fakturering og forsendelse.

Cookies

Cookies på vores hjemmeside omfatter, men er ikke begrænset til, indsamling af data omkring din adfærd, og en generel profilering af dig. Vi bruger ikke dataene til at give et detaljeret billede af hvem du er som person, men derimod til at give os indblik i hvem der gør brug af vores services. Dataene kan derudover også bruges til at lade andre services du gør brug af, tilpasse deres udvalg af sponsoreret indhold eller reklamer mod dig ud fra din færd. Dette data gør det også muligt for os at udvikle vores services mere i retning mod en service der er tilpasset vores brugere.

Andre typer af cookies kan være sikkerhedsudvidelser, der gør det muligt for os at beskytte os mod bot-angreb, samt sikre os at du er den som du udgiver dig for at være. Dette er dog en kortsigtet indsamling af data, og giver os ikke et detaljeret indblik hvem du er, men giver os mulighed for at få en estimeret lokation af dig i verden (for at forhindre angreb fra udlandet), din IP, samt typen af den enhed du besøger siden med.

Kontaktformular
Hvis du sender os informationer over en kontaktformular på siden, vil vi kun bruge det fremsendte data i det omfang specificeret af kontaktformularen. Vi står dog inde for at data ikke bliver videreleveret til 3. part, medmindre andet er aftalt for den enkelte kontaktformular.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når dataene ikke længere er gyldige, eller formålet for indsamlingen af dataene er udløbet. Det er også muligt for dig at bede om at få dataene fjernet, eller udleveret. Det er dog kun muligt at få dataene fjernet, såfremt grundlaget for det ikke bryder gældende lovgivning som stiller sig over persondataforordningen.

Ved kontakt over formular
Hvis du kontakter os igennem en kontaktformular, vil vi opbevare det data du fremsender til os (navn, e-mail, evt. andre personoplysninger) i op til 2 år. Obs. Henvendelser kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt og accepteret. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, udvikling af vores services, samt sikkerhed for brugere og siden selv.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse er også underlagt en databehandleraftale, så vi kan garantere at de opbevarer og behandler dette data efter gældende lovgivning.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Hvis du har anvendt vores kontaktformular, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Henvendelse herom kan ske til: musik@menwithmanners.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ret til at få data udleveret
Som følge af gældende lovgivning, har du ret til at få personspecifikt data udleveret af os. For at dette kan gøre sig gældende kræver det at vi har data på dig der er så specifikt at vi kan forbinde data og dig som person. Vi vil derfor også kontakte dig angående nogle kriterier omkring dette data, så vi kan udsøge det og udlevere det for dig.

Udleveringen af data vil ske inden for rimelig tid, og uden unødvendige forsinkelser. Vi beder dig dog om forståelse for at store mængder data kan tage os lidt tid at indsamle, og sikre er det korrekte data før vi udlever det til dig. Vi garanterer at det data vi udlever er korrekt, u-modificeret samt i et læseligt format (ikke krypteret).

Datasikkerhed
Vi står inde for at det data vi besidder af personfølsom karakter, behandles og opbevares efter bedste og mest sikre metode. Vi står derfor også inde for at kontakte dig/og eller jer hvis vi fatter mistanke om evt. brud på jeres datasikkerhed, og vil sørge for at tage nødvendige skridt for at begrænse omfang samt skade som et eventuelt brud på datasikkerheden ville medføre.