Nyt anlæg investeret i 2020 - Men With Manners
1263
post-template-default,single,single-post,postid-1263,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,cookies-not-set,tribe-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Nyt anlæg investeret i 2020

Så blev der opgraderet på MWM lydsiden. De gamle HK (når der skal håg ‘å), har indset at have ramt grænsen med den størrelse af arrangementer der venter i fremtiden. Derfor er der nu investeret i 4x EV ETX-18SP og 2x EV ETX-12P. Dette vil fremtidssikre lyden og give mulighed for at i langt højere grad selv kan varetage vores jobs. Nu venter en produktionsøver hvor anlægget og mixer skal trimmes ind, samt at der skal nørdes med nye effekter og tiltag.

Håber vi ses i 2020! 🙂

 

// MWM