Julefrokostsæson 2018 er skudt igang - Men With Manners
791
post-template-default,single,single-post,postid-791,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,cookies-not-set,tribe-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Julefrokostsæson 2018 er skudt igang

Men With Manners har i de næste mange uger rygende travlt med, at spille til diverse julefrokoster landet rundt. De klassiske julesange er fundet frem sammen med nissehuerne og bandet melder klar til fest!
Så der er rig mulighed for at høre bandet gengive de musikalske juleklassikere. Vi ses! 🙂

Går du/I med tanker om at booke bandet til din næste fest, kan de altid kontaktes til et uforpligtende tilbud til netop Jeres fest.

Tags: